Ajankohtaista

Koulutusta
Hirvitalousaluetoiminnan kehittämishanke järjestää metsästyksenjohtajille ja hirvenmetsästäjille koulutustilaisuuden.
Paikka ja aika: Piippolan kunnan virastotalo, tiistai 1.10.2019 klo 18:00
Aiheena hirven biologia ja valikoiva verotus sekä Oma riista -palvelu.
Tilaisuus on avoin ja maksuton. Tervetuloa!
Lisätietoa:
Risto Paakkonen
hirvitalousaluesuunnittelija, Oulu
029 431 2267
risto.paakkonen@riista.fi

Kokousasiat
Erän hirvimiesten kokous Siikalatvan kunnantalolla sunnuntaina 6.10 klo 19.00. Uudet hirvimiehet: ilmoittautuminen viimeistään tässä kokouksessa. Tervetuloa!

Pulkkilan Erä ry:n syyskokous pidettiin sunnuntaina 4.8. Kanalintukiintiö: 1 metso, 3 teertä ja 2 pyytä. Peltopyy ja metsäkana rauhoitettu. Kauris rauhoitettu. Kokouspöytäkirja.

Pulkkilan erä ry:n vuosikokous pidettiin sunnuntaina 24.2.2019 Siikalatvan kunnantalolla. Kokouspöytäkirja.

Ammunnat
Pulkkilan Erä ry:n jäsentenväliset ampumakilpailut järjestettiin lauantaina 24.8.2019. Tulokset.

Eräkerho
Eräkerhoa lauantaina 7.9, aiheena jäniksen metsästys. Kokoontuminen Tureikon kämpällä klo 7.00. Metsästyskortilliset kerholaiset voivat huoltajan kanssa osallistua metsästykseen aseen kanssa. Tervetuloa!

Vierasluvat
Yhdistyksen jäsen voi lunastaa enintään 10 pienriistalupaa vieraalle. Pulkkilan erän jäsenen pitää olla vieraan mukana. Kanalintusaalis pienentää jäsenen kiintiötä. Pienriistaluvan hinta on 20€/vrk. Yhdistykseen kuulumattomille myydään vieraslupia Uljualle sorsastukseen 15 €/vrk ja 50 €/kausi. Lupia myy K-Market Pulkkila, Uljuan kahvila (sorsaluvat Uljualle), Teuvo Lemmetyinen. Luvan voi maksaa myös Pulkkilan Erän tilille FI4053620540005213 (viestikenttään teksti ”pienriistalupa” ja luvan lunastaja ja vieraan nimi).

Muut ajankohtaiset asiat
Jäsenet, jotka ovat halukkaita liittymään Metsästäjäliittoon, ottakaa yhteyttä sihteeriin.

Erän metsästyskartat löytyvät Reviiri-palvelusta, kirjautumaan pääsee omilla Metsästäjäliiton jäsenrekisterin tunnuksilla. Jäsenillemme on käytössä myös yhteiskäyttötunnus, jonka saa Pekalta pyydettäessä. Omariistasta löytyvät pienriista-, hirvi- ja suurpetokartta. Lisätietoa kartoista Pekka Ojanaholta.