Ajankohtaista

Ammunnat
Pulkkilan Erä ry:n jäsentenväliset ampumakilpailut järjestettiin lauantaina 24.8.2019. Tulokset.

Ampuraratavuoroja 2019

Eräkerho
Eräkerhoa lauantaina 7.9, aiheena jäniksen metsästys. Kokoontuminen Tureikon kämpällä klo 7.00. Metsästyskortilliset kerholaiset voivat huoltajan kanssa osallistua metsästykseen aseen kanssa. Tervetuloa!

Kokousasiat
Pulkkilan Erä ry:n syyskokous pidettiin sunnuntaina 4.8. Kanalintukiintiö: 1 metso, 3 teertä ja 2 pyytä. Peltopyy ja metsäkana rauhoitettu. Kauris rauhoitettu. Kokouspöytäkirja.

Pulkkilan erä ry:n vuosikokous pidettiin sunnuntaina 24.2.2019 Siikalatvan kunnantalolla. Kokouspöytäkirja.

Hirvikoeammunnat ja metsästäjätutkinnot 2019
Ajat ja lisätietoa

Vierasluvat
Yhdistyksen jäsen voi lunastaa enintään 10 pienriistalupaa vieraalle. Pulkkilan erän jäsenen pitää olla vieraan mukana. Kanalintusaalis pienentää jäsenen kiintiötä. Pienriistaluvan hinta on 20€/vrk. Yhdistykseen kuulumattomille myydään vieraslupia Uljualle sorsastukseen 15 €/vrk ja 50 €/kausi. Lupia myy K-Market Pulkkila, Uljuan kahvila (sorsaluvat Uljualle), Teuvo Lemmetyinen. Luvan voi maksaa myös Pulkkilan Erän tilille FI4053620540005213 (viestikenttään teksti ”pienriistalupa” ja luvan lunastaja ja vieraan nimi).

Muut ajankohtaiset asiat
Jäsenet, jotka ovat halukkaita liittymään Metsästäjäliittoon, ottakaa yhteyttä sihteeriin.

Erän metsästyskartat löytyvät Reviiri-palvelusta, kirjautumaan pääsee omilla Metsästäjäliiton jäsenrekisterin tunnuksilla. Jäsenillemme on käytössä myös yhteiskäyttötunnus, jonka saa Pekalta pyydettäessä. Omariistasta löytyvät pienriista-, hirvi- ja suurpetokartta. Lisätietoa kartoista Pekka Ojanaholta.