Ajankohtaista

Kokousasiat
Erän hirvimiesten kokous sunnuntaina 28.8 klo 17.00 kunnantalon valtuustosalissa. Uusien pyytäjien on ilmoittauduttava viimeistään kokouksessa. Tilaisuudessa huutokaupataan 5 hirvenkaatolupaa, huuto-oikeus Erän jäsenillä. Tervetuloa!

Pulkkilan erä ry:n syyskokous pidettiin sunnuntaina 7.8.2022 kunnantalon valtuustosalissa. Kokouspöytäkirja

Pulkkilan erä ry:n vuosikokous pidettiin Siikalatvan kunnantalon valtuustosalissa sunnuntaina 3.4.2022. Kokouspöytäkirja.

Metsästyskiintiöt
Metsäkanalintujen saaliskiintiö: 2 metsoa, 8 teertä, peltopyy ja metsäkana rauhoitettu.

1 kauris/metsästäjä/kausi, ilmoitusvelvollisuus Omariistaan/Riistakeskukselle.

Vierasluvat
Yhdistyksen jäsen voi lunastaa enintään 10 pienriistalupaa vieraalle. Pulkkilan erän jäsenen pitää olla vieraan mukana. Kanalintusaalis pienentää jäsenen kiintiötä. Pienriistaluvan hinta
on 20 €/vrk. Jänislupa 10 €/vrk. ja 50 €/kausi. Yhdistykseen kuulumattomille myydään vieraslupia Uljualle sorsastukseen 20 €/vrk ja 50 €/kausi. Lupia myy K-Market Pulkkila ja
Pekka Ojanaho. Luvan voi maksaa myös Pulkkilan Erän tilille FI5653620520034662 (viestikenttään teksti ”luvan nimi” ja luvan lunastaja ja vieraan nimi).

Hirvikävelykilpailu
Hirvikävelykilpailun tulokset.

Ammunnat
Rahka-Ahon ampumaradalla pidetään kaikille avoimia harjoitusammuntoja seuraavasti:
Maanantaisin 1.8-29.8.2022 klo 17-19, Hirvi 75 m

Pikkuhirven ammuntaan haluavat, kysykää ampumajaoston jäsentä ammuttamaan.

Kilpailuja:
Erän jäsentenvälisten ampumakisat 4.9.2022.

Erän jäsentenvälisten ampumakisojen 5.9.2021 tulokset.

Merkkiammunnat, metsästäjätutkinnon koulutukset ja tentit
Ammunnat ja koulutukset. Syksyn hirvikokous pidetään 28.8. Lihaosuuksille aikovien merkkisuoritukset on oltava suoritettuna kokoukseen mennessä.

Pienpetokisa
Piippolan seudun rhy jatkaa pienpetokisaa tänäkin vuonna. Tämän vuoden kisaan muutoksena on kuitenkin saaliiden näyttövelvollisuus rhy:n hallituksen jäsenelle (tai muulle ennalta määritellylle henkilölle) tuoreeltaan. Näyttö tapahtuu Pulkkilassa Pauli Nevalalle, Teuvo Lemmetyiselle tai Pekka Ojanaholle. Hyvälaatuinen kuva lähetettynä Teuvolle tai Pekalle käy näytöstä myös.

Muut ajankohtaiset asiat
Jäsenet, jotka ovat halukkaita liittymään Metsästäjäliittoon, ottakaa yhteyttä sihteeriin.

Erän metsästyskartat löytyvät Reviiri-palvelusta, kirjautumaan pääsee omilla Metsästäjäliiton jäsenrekisterin tunnuksilla. Jäsenillemme on käytössä myös yhteiskäyttötunnus, jonka saa Pekalta pyydettäessä. Omariistasta löytyvät pienriista-, hirvi- ja suurpetokartta. Lisätietoa kartoista Pekka Ojanaholta.