Ajankohtaista

Kaurisluvat
Erän kauriskiintiön kaikki luvat kaudelle 2021-2022 on käytetty.

Hirvipeijaiset
HIRVIPEIJAISET sunnuntaina 14.11.2021 klo 11 – 14 Ylämäkelän koululla. MAANVUOKRAAJAT, JÄSENET JA KYLÄLÄISET TERVETULOA !! Ilmoitus

Ammunnat
Erän jäsentenvälisten ampumakisojen 5.9.2021 tulokset.

Hirvikävelykilpailut
Hirvikävelykilpailun 2021 tulokset.

Kokousasiat
Pulkkilan erä ry:n hirvikokous sunnuntaina 29.8.2021 klo. 17.00 alkaen kunnantalon valtuustosalissa. Tilaisuudessa huutokaupataan hirvenkaatolupia (max. 5 kpl), huuto-oikeus Erän jäsenillä. Tervetuloa!

Pulkkilan erän ry:n syyskokous pidettiin sunnuntaina 8.8.2021 klo 17.00 Kokouspöytäkirja.

Metsästyskiintiöt
Metsäkanalintujen saaliskiintiö: 2 metsoa tai 2 koppeloa, 6 teertä. Peltopyy, metsäkana rauhoitettu.

Pienpetokisa
Piippolan seudun rhy jatkaa pienpetokisaa tänäkin vuonna. Tämän vuoden kisaan muutoksena on kuitenkin saaliiden näyttövelvollisuus rhy:n hallituksen jäsenelle (tai muulle ennalta määritellylle henkilölle) tuoreeltaan. Näyttö tapahtuu Pulkkilassa Pauli Nevalalle, Teuvo Lemmetyiselle tai Pekka Ojanaholle. Hyvälaatuinen kuva lähetettynä Teuvolle tai Pekalle käy näytöstä myös.

Vierasluvat
Yhdistyksen jäsen voi lunastaa enintään 10 pienriistalupaa vieraalle. Pulkkilan erän jäsenen pitää olla vieraan mukana. Kanalintusaalis pienentää jäsenen kiintiötä. Pienriistaluvan hinta on 20€/vrk. Jänislupa 10€/vrk. ja 50€/kausi. Yhdistykseen kuulumattomille myydään vieraslupia Uljualle sorsastukseen 15 € / vrk ja 50 € / kausi. Lupia myy K-Market Pulkkila,
Uljuan kahvila (sorsaluvat Uljualle). Luvan voi maksaa myös Pulkkilan Erän tilille FI5653620520034662 (viestikenttään teksti ”luvan nimi” ja luvan lunastaja ja vieraan nimi).

Muut ajankohtaiset asiat
Jäsenet, jotka ovat halukkaita liittymään Metsästäjäliittoon, ottakaa yhteyttä sihteeriin.

Erän metsästyskartat löytyvät Reviiri-palvelusta, kirjautumaan pääsee omilla Metsästäjäliiton jäsenrekisterin tunnuksilla. Jäsenillemme on käytössä myös yhteiskäyttötunnus, jonka saa Pekalta pyydettäessä. Omariistasta löytyvät pienriista-, hirvi- ja suurpetokartta. Lisätietoa kartoista Pekka Ojanaholta.