Ajankohtaista

Hirvikoeammunnat ja metsästäjätutkinnot 2019
Ajat ja lisätietoa

Kokousasiat
Pulkkilan erä ry:n vuosikokous pidettiin sunnuntaina 24.2.2019 Siikalatvan kunnantalolla. Kokouspöytäkirja.

Pulkkilan erä ry:n syyskokous pidettiin Siikalatvan kunnantalolla sunnuntaina 9.8.2018. Kanalintukiintiö: 1 metso, 3 teertä ja 2 pyytä. Peltopyy ja metsäkana rauhoitettu. Kokouspöytäkirja.

Ammunnat
Olemme saaneet tilat ilma-aseradalle Piippolaan entiselle kunnantalolle. Järjestämme valvottua ammuntaa sunnuntaisin klo 16-19, huhtikuun loppuun saakka. Sisäänkäynti pääovesta. Aseita löytyy seuran puolesta. Jäsenille maksutonta, muilta perimme nimellisen taulumaksun. Tervetuloa!

Pulkkilan Erä ry:n jäsenten väliset ampumakilpailut järjestettiin lauantaina 2.9.2018. Tulokset.

Nuorten ja Erän jäsentenväliset ilma-asekisat pidettiin 17.4.2018 ja 22.4.2018 paloaseman tiloissa. Nuorten tulokset Jäsentenväliset tulokset.

Vierasluvat
Yhdistyksen jäsen voi lunastaa enintään 10 pienriistalupaa vieraalle. Pulkkilan erän jäsenen pitää olla vieraan mukana. Kanalintusaalis pienentää jäsenen kiintiötä. Pienriistaluvan hinta on 20€/vrk. Yhdistykseen kuulumattomille myydään vieraslupia Uljualle sorsastukseen 15 €/vrk ja 50 €/kausi. Lupia myy K-Market Pulkkila, Uljuan kahvila (sorsaluvat Uljualle), Teuvo Lemmetyinen. Luvan voi maksaa myös Pulkkilan Erän tilille FI4053620540005213 (viestikenttään teksti ”pienriistalupa” ja luvan lunastaja ja vieraan nimi).

Muut ajankohtaiset asiat
Jäsenet, jotka ovat halukkaita liittymään Metsästäjäliittoon, ottakaa yhteyttä sihteeriin.

Erän metsästyskartat löytyvät Reviiri-palvelusta, kirjautumaan pääsee omilla Metsästäjäliiton jäsenrekisterin tunnuksilla. Jäsenillemme on käytössä myös yhteiskäyttötunnus, jonka saa Pekalta pyydettäessä. Omariistasta löytyvät pienriista-, hirvi- ja suurpetokartta. Lisätietoa kartoista Pekka Ojanaholta.